Maria was een goede, gelovige Moslim vrouw. Zij hield zich aan alle regels van de Islam. Zij verrichtte alle verplichtingen en beging geen zonden.


Het Paradijs bevat veel planten en vruchten die mooi om te zien zijn. Er zijn geen bepaalde seizoenen voor de vruchten. Maar je vind altijd wat je lust en waar je zin in hebt.


De uitleg van de Hadieth wat betekent: De mens kan zijn voeten niet verzetten op De Dag Des Oordeels tijdens het blootstellen van de daden voordat hij over vier dingen wordt gevraagd.


De betekenis van Ik getuig dat er geen andere God is dan Allah’ is: ik weet, ik geloof en ik verklaar dat niemand anders de aanbidding (absolute nederigheid) verdient dan Allah. 


Voordat de Dag des Oordeels plaatsvindt, zijn er voortekens die verschijnen. Deze voortekens verwijzen naar de nabijheid van de Dag des Oordeels. 


De Engelen zijn gehoorzaam aan Allah, Allah heeft ze zo geschapen. Ze zijn nooit ongehoorzaam aan Allah en ze begaan geen zonden. Ze zijn gehoorzame aanbidders van Allah.


De zwangerschap en de geboorte van Jezus door God via de Engelen aan Maria aangekondigd is. De Engelen hebben met het bevel van Allah aan Merjem aangekondigd.


De Heilige Nachtreis

Het is één van de vele Mirakelen waarmee Allah onze Profeet geëerd heeft.